Skip to content

Back to BusinessTijdelijke actie

De gemiddelde Nederlander besteedt bijna 2 uur per dag aan social media en bekijkt een hoop content. Als we wakker worden, in het openbaar vervoer, in de pauze op werk en vlak voor het slapen gaan zitten we massaal nog op ons telefoon, maar video wordt verreweg het meest bekeken. Video’s worden daarbij ook sneller gedeeld dan bijvoorbeeld blogs en foto’s, omdat het makkelijker te consumeren is. Zo wordt er meer verkeer naar websites gestimuleerd en resulteren zulke stappen vaker in een beslissing tot aankoop. 

Door middel van een kant en klaar concept bieden wij ondernemers de kans om op een instap-niveau kennis te maken met het gebruik van (online) video. Een goede eerste stap hierin is een korte voorstel video, waarin u toekomstige klanten kennis laat maken met u en uw onderneming. Uiteraard zijn wij ook beschikbaar voor projecten die afwijken van deze actie.

0 %

Van al het internet verkeer bestaat uit video

0 %

Van alle video weergave vindt plaats op mobiele apparaten

0 %

Van mobiele kijkers deelt video content met anderen

0 %

Meer weergave op social media berichten met video

Oriënterend gesprek

Gratis
Wij komen bij u langs voor een kort gesprekje van ongeveer 15 minuten en adviseren u daarna graag in een optie die het best bij u past.

Back to Business

350
Max. 60 seconden
Full HD kwaliteit
1,5 uur filmen
Montage binnen 24 uur
Rechtenvrije muziek
1 feedbackronde
Ondertiteling

Mogelijkheden

Op aanvraag
Bedrijfsvideo's
Fotografie
Social media content
Social media beheer
Huisstijl design
Website design
Website beheer
Online

samenwerken met Heartfull Media?